Subscribe to Posts
Subscribe to Comments
字号: | |

2008年12月大学英语四六级考试真题答案

发帖者 吴怀唐 On 下午5:45
  复合式听写

  Crime is increasing worldwide. There is every reason to believe the trend will continue through the next few decades. Crime rates have always been high in multicultural industrialized societies such as the United States. But a new phenomenon has appeared on the world scene, rapidly rising crime rates in nations that previously reported few offenses. Street crimes such as robbery, rape, murder and auto theft are clearly rising, particularly in eastern European countries such as Hungary and in western European nations such as the United Kingdom.

  What is driving this crime explosion? There are no simple answers. Still, there’re certain conditions associated with rising crime. Increasing heterogeneity of populations, greater cultural pluralism, higher immigration, democratization of governments, changing national borders, greater economic growth, and the lack of accepted social ideas of right and wrong.

  These conditions are increasing observable around the world. For instance, cultures that were previously isolated and homogeneous such as Japan, Denmark, and Greece are now facing the sort of cultural variety that has been common in America for most of its history.

  Multiculturalism can be a rewarding, enriching experience, but it can also lead to a clash of values. Heterogeneity in societies will be the rule in the 21st century, and failure to recognize and plan for such diversity can lead to serious crime problems.

  11. D. She has lost contact with most of her friends

  12. A. A painter

  13. C. Make inquiries elsewhere

  14. C. He has gained some weight lately

  15. D he doesn't like abstract paintings

  16. B she may have put her notebook amid the journals

  17. A she wants to get some sleep

  18. B his chance of getting the job is slim

  19. A. he can manage his time more flexibly

  20. D. searching the website

  21 D. to utilize its retired employees' resources

  22. C. See a piece of property

  23. B It is a small one with a two -bedroom house

  24. C. it may not be big enough for raising corn

  25. A. Finance

  26. A. to introduce the chief of the city's police force

  27. D he holds a master's degree in criminology

  28. B. to get police officers closer to the local people

  29. C. effective

  30 .B. there are numerous languages in existence

  31. C it is something we are born with

  32. D how children learn to use language

  33. B she was an engineer

  34. C. adjusting them to different audience

  35. A whether spacemen carry weapons

  36. trend

  37. phenomenon

  38 scene

  39 offences

  40 murder

  41 particularly

  42 explosion

  43 Associated

  44. changing national boarders, greater economic growth and the lack of accepted social ideas of right and wrong

  45. are now facing the sort of cultural variety that has been accompanied Americans for most of its history.

  46. failure to recognize and plan for diversity can lead to serious crime problems.

  选词填空A卷答案:

  47. F) derive

  48. K) naturally

  49. H) escape

  50. G) diversity

  51. N) respect

  52. I) establishing

  53. B) characters

  54. A) abundant

  55. O) widen

  56. C) communicating

  阅读A卷答案:

  P1男人面对的身体危机更多

  57.C他们获得足够长以读到这篇文章

  58.B男人没有像女人那样经常去寻求医疗救治

  59.A这时也会发生在我身上

  60.D因为害怕而不愿意知道自己的病情

  61.B可以省钱

  P2商家与各科的矛盾关系

  62.A当他们有不愉快经历时,大多数顾客不会费力去投诉

  63.D不向经理投诉同样会带给顾客麻烦

  64.B不会在停车时遇到麻烦

  65.销售员的礼貌

  66.直接把他们的不满告诉商店经理

  完型A卷答案:

  67. A) among

  68. D) sponsor

  69. A) access

  70. B) less

  71. D) lack

  72. C) fees

  73. C) and

  74. A) maintain

  75. B) first

  76. D) when

  77. A) realized

  78. C) strongly

  79. D) led

  80. C) particular

  81. B) environment

  82. A) encouraging

  83. D) at

  84. B) how

  85. C) produce

  86. A) growing

  翻译A卷答案:

  87. to which they still have no answers today.

  88. what most parents are concerned about.

  89. in case of temperature drop.

  90. decided to start their own business.

  91. until a doctor found it by chance.

  快速阅读

  1. A make an apology. 对应原文第7行 I thought she was coming over to apologise

  2. D It’s possible for one to get into lots of trouble 对应原文第10行 Dealing with other people’s children has become a minefield,其中minefield指的是雷区,表明比较难于处理的问题

  3. B hurt 对应原文第一页倒数第10行then that’s somehow a criticism of me

  4. A Talk to them directly in a mild way. 对应原文第一页倒数第6行 usually a quiet reminder that “we don’t do that here” is enough.

  5. C people are reluctant to point out kid’s wrongdoings. 此题难度较大,需要阅读中跳跃的范围较大,要直接跳到原文第二页的第10行 For Andrew Fuller, the child-centric nature of our society has affected everyone, “The rules are different now from when today’s parents were growing up.

  6. B It’s difficult to create a code of conduct. 对应原文第二页第16行

  7. D They’d put the blame on their kids 对应原文第二页20行 “I got into trouble”, and dad said, “ You probably deserved it.”

  8. challenged

  9. can be proud of

  10. stay silent

  写作

  Limiting The Use of Disposable Plastic Bags

  1.一次性塑料袋曾被广泛的使用

  2.造成的问题

  3.限制使用的意义

  Disposable plastic bags were once widely used in China. When we went shopping at supermarkets and departments stores, shopping assistants often provided free plastic bags for our convenience. For a while, life without them seemed unimaginable for most of us.

  However, disposable plastic bags do bring severe damage to our environment. Costumers usually threw them away after use, and because they are thin and hard to decompose, these plastic products will exist for a long time. This is an immediate threat to our earth and water.

  Nowadays, the government has passed relevant regulations for limiting the use of disposable plastic bags: they are not free any more. In some shopping places, in order to invoke the public awareness of environmental protection, plastic bags are offered in a much higher price. As a result, people are changing their behavior: paper and clothing bags that vanished for a long time come back to our daily life. It is true that by limiting its usage, everyone in this society contributes some effort to the improvement of the environment.
反应: 

0 Response to '2008年12月大学英语四六级考试真题答案'

发表评论